Wihlborgs

Wihlborgs gør klar til den grønne omstilling

Spirii har i samarbejde med Wihlborgs opsat de første ladebokse ved hhv. Mileparken og Borupvang, dette er startskuddet til en større udrulning af ladestandere på Wihlborgs ejendomme, som vil løbe af stablen i de kommende år. De nye ladebokse er tiltænkt både lejere og besøgende. Etablering af opladning skyldes i høj grad en stigende efterspørgsel fra medarbejderne i kontorfællesskaberne, da det både er smart og tidsbesparende at oplade elbilen, når den alligevel holder parkeret i længere tid. Wihlborgs tilbyder sine lejere rabat ved brug af en voucherkode, som giver en særlig lav pris på 3 kr./kWh, hvor besøgende lader til en højere pris. Dette sker ved brug af appen ‘Spirii Go’, som elbilister kan bruge til opladning uden abonnement. Muligheden for nemt at kunne prisdifferentiere mellem lejere og besøgende har udslagsgivende for at Wihlborgs har valgt en Spirii Connect Business serviceaftale.

Når du oplader din elbil hos Wihlborgs, er det udelukkende med CO2-neutralt strøm. Wihlborgs benytter sig nemlig af RECS-certificeret el, hvilket er endnu et skridt i den rigtige retning mod at opfylde ambitionerne inden for bæredygtighed. Det betyder nemlig, at alt Wihlborgs elforbrug på ladestanderne er dækket af vedvarende energi. Hos Wihlborgs er miljøarbejde en integreret del af forretningen, hvor der gennem flere år er blevet arbejdet aktivt med at skabe en bæredygtig forretning. Hovedfokus er på energiområdet, hvor Wihlborgs også fremadrettet vil fokusere på energianvendelsen og klimaudslippet for driften af deres ejendomme. 

Solution

  • 8 x Zaptec Pro 22 kW
  • 4 x Standard pæl
  • Spirii Connect Business serviceaftale
  • Mulighed for prisdifferentiering

What does the customer say?

Mikkel Willard, Projektleder Wihlborgs

Vi er et moderne ejendomsselskab, som ønsker at tage samfundsansvar og lede udviklingen mod målene defineret i COP 21, hvor ejendoms- og byggebranchen samt transportsektoren er to af de helt store syndere i det nationale energi- og CO2-regnskab. Vi ser det derfor som et naturligt skridt at investere i el lade standere til vores lejere, hvor vi kan være med til at bidrage til en positiv udvikling og samtidig styrke infrastrukturen til elbiler. Vi vil gerne være med til at give vores lejere denne mulighed og samtidig ønsker flere elbilejere at oplade deres biler på arbejdspladsen

Mikkel Willard, Projektleder Wihlborgs

Vi valgte at indgå et samarbejde med Spirii, da de ligesom os i Wihlborgs, ønsker at lede den grønne udvikling. Spirii har kompetencerne og teknologien til at levere el lade løsninger, som opfylder nuværende og fremtidige behov, hvorved Wihlborgs’ investering er fremtidssikret. Løsningen er simpel og fleksibel, både i teknisk form af fremtidig udbygning af lade infrastrukturen, men ligeledes simpel for slutbrugeren, som kan benytte lade infrastrukturen abonnementsfrit som en pay-per-use ordning. Den åbne kommunikationsprotokol samt samarbejdsaftalen, som er yderst fleksibel, er med til at sikre et solidt og godt samarbejde. Alt i alt kan Spiriis løsninger leve op til Wihlborgs krav og forventninger, som fremadrettet skal være med til at sikre den bæredygtige udvikling.

A team of electric car experts

If you choose to collaborate with Spirii, you get access to the most experienced people in the industry. Spirii is a brand new company, but the people behind have many years of experience from the electric car industry. We have all worked extensively with electric cars, charging and the development of future transportation and energy systems.

Spirii er kombinationen af erfarne mennesker og ladeudstyr i højeste kvalitet.

Read more about intelligent charging solutions here

Spirii er lykkes med at gøre livet med elbil nemt og fleksibelt, og det kommer nu dig, din virksomhed og medarbejdere til gode. Det betyder nemlig, at du kan fokusere på din forretning og det, der er vigtigt i din hverdag. Som Spirii-kunde får du mulighed for at tage et let og ubesværet skridt i en grøn og bæredygtig retning.

We recommend

Together with our experienced installation partners, we project the assignment and make sure that you do not install too many or too few charge stations.

Our professional installation partners know exactly where’s the best spot to install the charge stations. They also know how much or how little power is needed.

With Spirii as a charging partner, you are always ensured an easy and inexpensive possibility of expanding the number of charge stations when the need is prevalent. This way you avoid purchasing and installing too many chargers prematurely. We help you make the most of your investment so that it is future-proof.

If the preparatory work is done properly, it is both easy and inexpensive to expand the number of parking spaces and chargers for electric cars.

Grab Spirii

We are ready to respond to your inquiry