By og Havn

Udviklingsselskabet By & Havn sikrer beboerne i Nordhavn og Ørestad adgang til nem opladning

Udviklingsselskabet By og Havn har længe oplevet et stigende behov for opladning af elbiler blandt deres beboere og gæster i Nordhavn og Ørestad. De har derfor udarbejdet og eksekveret på en ny strategi for opladning og har i den forbindelse valgt at tilføje flere ladepladser til deres p-huse i samarbejde med Spirii. Der er etableret et åbent lade- og betalingsnetværk, som alle beboer og gæster i elbil kan tilgå uden krav om abonnement. Alle elbillister kan oplade og betale for opladning enten med Spiriis gratis lade-app eller en ladebrik. På nuværende tidspunkt er der installeret 16 ladestandere i P-hus Lüders, 6 på Hannemanns Allé, 4 i P-hus Robert Jacobsens, 4 i P-hus Ejler Billes, 4 ved Nordre Toldbod og snart kan vi tilføje endnu flere ladebokse til kortet i samarbejde med By og Havn. Med Spirii Connect Pro serviceaftalen har By og Havn samtidig mulighed for medbestemmelse ift. priser så alle beboere med parkeringslicens kan lade til en pris på 2,5 kr./kWh, hvorimod øvrige bruger af ladeboksene lader til 3,5 kr./kWh.

Med den nye strategi for opladning af elbiler ønsker By & Havn løbende at kunne udvide antallet af ladepladser for at imødekomme den forventede stigning i antallet af elbiler. Med løsningen fra Spirii bliver det nemt at udvide installationen af ladere, da infrastrukturen allerede er lagt ud for alle parkeringspladser. På denne måde er det hurtigt og nemt at skalere installationen op uden yderligere arbejde eller investering i mere strømkapacitet. I Spirii tilbyder vi vores kunder enkelt og smart ladeudstyr, der udfører last- og fasebalancering, som betyder at ladestationen skifter dynamisk mellem enkelt- og trefaset opladning for bedst og mere effektiv udnyttelse af den strøm, der er til rådighed. Ved at benytte dette system opnår By og Havn 66 procent bedre udnyttelse af strømen.

By og Havn valgte et samarbejde med Spirii pga. muligheden for differentierede brugergrupper, skalerering af eksisterende installation og åben lade- og betalingsplatform.

  • Indtil videre er der blevet installeret 34 ladebokse monteret på hhv. væg og pæl
  • Spirii Connect Pro serviceaftale sikrer dem så stor dataadgang som muligt
  • Åben platform med nem og lige adgang for alle beboere og besøgende
 

Solution

  • 34 x Zaptec Pro 22 kW
  • 7 x Standard pæl
  • Spirii Connect Pro serviceaftale

What does the customer say?

Henrik Steenstrup, Direktør for Ejendomme og Byliv

I By & Havns byudviklingsområder skal det være nemt at leve bæredygtigt, og alle beboere skal have tryghed for, at de nemt og hurtigt kan oplade deres elbil. Vi oplever, at flere og flere vælger elbilen til, og derfor er det afgørende, at vi løbende kan imødekomme efterspørgslen på opladning – og samtidig være med til at fremme og understøtte endnu flere grønne biler i byen, som udleder mindre CO2 og giver københavnere en langt renere luft

A team of electric car experts

If you choose to collaborate with Spirii, you get access to the most experienced people in the industry. Spirii is a brand new company, but the people behind have many years of experience from the electric car industry. We have all worked extensively with electric cars, charging and the development of future transportation and energy systems.

Spirii er kombinationen af erfarne mennesker og ladeudstyr i højeste kvalitet fra den norske producent ZAPTEC.

Read more about intelligent charging solutions here

Spirii er lykkes med at gøre livet med elbil nemt og fleksibelt, og det kommer nu dig, din virksomhed og medarbejdere til gode. Det betyder nemlig, at du kan fokusere på din forretning og det, der er vigtigt i din hverdag. Som Spirii-kunde får du mulighed for at tage et let og ubesværet skridt i en grøn og bæredygtig retning.

We recommend

Together with our experienced installation partners, we project the assignment and make sure that you do not install too many or too few charge stations.

Our professional installation partners know exactly where’s the best spot to install the charge stations. They also know how much or how little power is needed.

With Spirii as a charging partner, you are always ensured an easy and inexpensive possibility of expanding the number of charge stations when the need is prevalent. This way you avoid purchasing and installing too many chargers prematurely. We help you make the most of your investment so that it is future-proof.

If the preparatory work is done properly, it is both easy and inexpensive to expand the number of parking spaces and chargers for electric cars.

Grab Spirii

We are ready to respond to your inquiry