Spirii Connect Essential

Spirii Connect Essential

Bruger- og betalingsløsning til din ladeboks fra Solar

Sammen med Solar har vi sammensat en smart ladeløsning, hvor du både får ladeboks, drift og vedligehold i en pakke. 

Du tilkøber en Spirii Connect Essential serviceaftale til din ladeboks fra ABB og vi tager hånd om alt det administrative, drift og vedligehold.
Med Spirii Connect Essential bliver det enkelt og smart for dig at lade egne elbiler op og tilbyde medarbejdere, kunder og gæster opladning på egne ladestandere.
Spirii Connect Essential koster kr. 169,- ekskl. moms om måneden pr. ladeboks samt 12% af brugerstrømprisen*

*Spirii Connect Essential koster 169 kr. ekskl. moms om måneden pr. ladeboks. Derudover tager Spirii 12% af omsætningen på det ladeforbrug, der er på ladeboksen. Strømprisen for brugere af dit ladeudstyr er kr. 3,- pr. kWh medmindre andet er aftalt. Vi anbefaler en brugerstrømpris på 2,5 – 3,5 kr./kWh inkl. moms. Hvis du ønsker en anden brugerstrømpris end de 3,- pr. kWh skal du tage fat i os. Spirii tager 12% dog minimum 0,25 kr/kWh ekskl. moms, af den valgte brugerstrømpris.

Dine fordele

Oplad og betal med app

Vores app Spirii Go giver nem adgang til opladning og betaling. Med Spirii Go, kan brugere nemt tilgå dine ladestandere og betale direkte hver gang de lader.

Få styr på dine opladninger

Du slipper for at bruge tid og ressourcer på at administrere forbrug, brugere og fakturering for forbrug. Spirii klarer alt der har at gøre med den enkelte bruger af ladestanderen.

Forskellige brugere og priser

Differentier mellem brugere af ladestanderen og priser for opladning, så fx medarbejdere kan lade til en lavere pris end besøgende i elbil. Du kan også vælge at lave lukkede brugergrupper, så kun udvalgte kan bruge ladestanderen.

Tjen penge på opladning

Du kan få del i den omsætning der er på forbrug af ladestanderen. Når fx gæster lader på dine ladestandere kan prisen for opladning sættes, så opladningen samtidig bliver en indtjeningskilde for dig

Bliv en del af det offentlige netværk

Få dine ladestandere med i vores app Spirii Go, så de bliver en del af det offentlige ladenetværk. Elbilister vil kunne finde og tilgå dine ladestandere med appen.

Ønsker I differentiering af brugere og priser på opladning? Skriv til os på solar@spirii.dk

Bestil Spirii Connect Essential
kr. 169,- ekskl. moms pr. måned*

*Pris gælder per ladeboks.

Bestil Spirii Connect Essential her

Read more about our terms and conditions here:
Spirii Salgs- og leveringsbetingelser Erhverv

Grab Spirii

We are ready to respond to your inquiry